Despre noi

Academia de Chitara – De ce noi ?

Lectii chitara oferite de Academia de Chitara
Scoala de chitara inseamna pasiune, dedicare si atentie maxima oferita elevilor nostri. Perfectiunea pentru cursurile de chitara au determinat aparitia proiectului Academia de Chitara

Ce facem la ora de chitara ?

Cursurile de chitară se adresează tuturor celor care îşi doresc să facă muzică în general, în cadrul Academiei de Chitară putând învăţa noţiuni despre tehnicile de producere a sunetului, precum şi partea de armonie, interpretare sau ritm.

Modalitatea de predare a cursurilor de chitara ? Online sau la sala

Personalizâm cât mai mult orele de chitară, în funcţie de nevoile, stilul de lucru şi aptitudinile fiecăruia, prin lucrul individual, fiecare cursant în parte beneficiind de întreaga noastră atenţie pentru a ne asigura ca ne îndeplinim misiunea cât mai bine.

Urmarim perfectiunea

Scoala Chitara Bucuresti – Academia de Chitara – Ţelul nostru constant este să descoperim, să valorificăm si sa dezvoltăm aceste talente care, odată încurajate, să atingă cote infinite prin abordarea oricărui gen de muzică, atât pe parte de interpretare, cât si pe parte de compoziţie.
Întrucât ne dorim să avem nişte instrumentişti bine pregătiti, insistăm pe calitatea orelor desfășurate in cadrul Academiei de Chitară, prin abordarea inSstrumentului din toate punctele de vedere, atât pe partea de teorie muzicală, cât și pe partea de tehnică.

Lectii de chitara pentru avansati

Totodată, pentru elevii scolii de chitara din Bucuresti care vor avansa şi vor fi dornici să se simtă ca într-o viitoare formatie, se poate opta pentru studiul acestui instrument într-o clasă specială de grup, atent selecționată si gândită pentru a folosi potenţialul fiecărui cursant la întreaga sa capacitate. Astfel, în urma unei evaluari şi a dorinţelor fiecăruia, cursanţii vor putea acompania sau vor putea fi acompaniaţi de o altă chitară, de alte instrumente, vor putea cânta chiar şi cu vocea, sau acompania o alta voce.
Dorim să urmărim stilul fiecarui cursant de a învăţa, de a se desfăsura şi de a se deschide către aceasta parte artistică, urmând ca fiecare să fie îndrumat spre valorificarea optimă a inclinaţiilor deţinute.

Suna !