În cadrul Academiei de chitara, cursanţii vor găsi sprijin indiferent de nivelul de cunoştinţe pe care îl deţin. Lecţiile de chitara se adresează atât celor care sunt la început de drum, cât şi celor intermediari sau experimentaţi.

Lectii chitara incepatori

Lecţiile de chitară pentru începători presupun citirea si învăţarea notelor muzicale, recunoaşterea şi reproducerea lor pe chitară, învăţarea părţii de tehnică, armonie şi improvizaţie.

Lectii chitara pentru cursanti intermediari

Pentru cei intermediari, se va pune accent pe dezvoltarea auzului muzical, aprofundarea şi mărirea nivelului de cunoştinţe deţinut, tinzând spre perfecţionarea acestora.

Totodată, incepând cu acest nivel de tip intermediar, pentru cursanţii interesaţi, se pot desfăşura şi ore de grup, în care vor începe a studia şi partea de armonie şi acompaniere muzicală.

Lectii chitara pentru cursanti avansaţi

În ceea ce priveşte nivelul celor avansaţi, Academia de Chitară îşi propune să fructifice spiritul de interpretare, de expresivitate, de armonie şi acompaniere muzicală, să menţină şi sa perfecteze deprinderile oamenilor sau omuleţilor harnici şi dornici de a cânta.

Academia de Chitară oferă două tipuri de lecţii, în funcţie de nivelul şi de preferinţele fiecărui elev:

                • O lecţie de o oră (recomandate pentru începători).
                • O lecţie de o oră şi jumătate (recomandate pentru cei intermediari şi avansaţi).

Pentru început, pentru cursanţii începători este recomandat să se opteze pentru o lecţie de chitara de o oră, cu o frecvenţă de una sau două ori pe săptămână, pentru a se putea obişnui treptat cu instrumentul.

În cazul celor intermediari sau avansaţi,obisnuiti cu lectii chitara,  este recomandat să se opteze pentru o lecţie de o oră şi jumătate, cu o frecvenţă de una, doua sau mai multe sedinte pe săptămână.

Lectii chitara desfasurate in grupuri mici

Lecţiile de chitara in grupuri mici, se vor desfăşura într-un interval de o oră, într-un grup format din 2 sau maximum 3 cursanţi, în cazul celor de nivel intermediar şi fără limită de număr pentru cei de nivel avansat.

Lectii chitara – Cursuri gratuite de teorie muzicala

Pentru a veni în sprijinul întregului proces de învăţare, Academia de Chitară oferă posibilitatea tuturor cursanţilor săi de a participa în mod gratuit, săptămânal, la cursuri de teorie muzicală de grup, profesorii având astfel posibilitatea ca la lecţie să se concentreze mai mult pe partea muzicală practică. Pentru a veni in sprijinul parintilor care vor sa isi indrume copiii catre cursurile de chitara, am realizat si un chestionar online. Un bun inceput pentru o cunoastere reciproca dintre profesor-elev-parinte, in raport cu asteptarile vis a vis de cursurile de chitara.

Cat costa Cursurile de Chitara ?

Pret cursuri chitara

Costuri cursuri de Chitara. Pret cursuri chitara.
Pentru a va putea oferi pretul abonamentelor, intrucat acestea pot sa difere in functie de intervalul orar programat, de durata sau frecventa orelor programate precum si de modalitatea de lucru aleasa, va rugam sa ne contactati prin modalitatile afisate in sectiunea de contact.

Va multumim!

Call Now Button