Scoala canto Bucuresti

Daca simti ca vrei ceva mai mult de la vocea ta si vrei sa intrii in zona de confort atunci cand canti, vino si inscrie-te in cadrul scolii noastre si alege sa urmezi cursurile de canto alaturi de un profesionist.

Lectii de canto Bucuresti

Ce poti castiga daca participi la orele de canto ?

 • – Tehnica vocala si incredere in sine
  Dezvoltarea tehnicii vocale te va face sa castigi increderea necesara pentru a canta cu vocea oriunde si in fata oricui, fara sa te mai gandesti de doua ori inainte.
  Majoritatea celor care invata sa cante la un instrument isi doresc sa se poata acompania si cu vocea pe melodiile pe care le-au invatat sa le cante la un instrument, insa constata ca le este greu si de cele mai multe ori, primul gand este sa renunte si eventual sa spuna ca nu sunt facuti pentru asta…  Lucru total gresit!
  Lucruri care la inceput par grele, poate pentru unii chiar imposibile, te asiguram ca cu putin exercitiu si indrumare vei reusi sa le stapanesti foarte bine.
  Odata ce vrei sa canti in acelasi timp voce si instrument, trebuie doar sa stapanesti foarte bine niste tehnici pe care le vei deprinde in urma cursurilor si care sub atentia unui profesionist ti se vor parea usoare.

  Vocea trebuie vazuta asemenea unui instrument. Exista tehnici vocale care, daca sunt bine studiate, te pot ajuta sa te dezvolti. In functie de preferintele muzicale, un instructor te va indruma cu cele mai bune sfaturi pentru a ajunge la performante pe care de la inceput poate nu credeai ca le vei atinge.

   – Lejeritatea abordării oricărui tip de piesă
        
  Este foarte important sa faci exercitii pentru dezvoltarea vocii alaturi de o persoana avizata, de un profesor de canto care sa stie sa te indrume, sa te asculte si sa te corecteze, astfel incat sa ajungi sa poti sa canti cu usurinta si lejeritate, fara sa iti fortezi gatul sau vocea niște pasaje muzicale care la inceput pareau imposibile.
   – Provocari:
       Inscrie-te la cursurile de canto si accepta noi provocari!
      Te invitam să încerci numeroase genuri muzicale precum: muzică ușoară, muzică populară, folk, rock și multe altele. Astfel, cursul va fi personalizat în funcție de preferinte si, bineinteles, de nivelul tau de pregatire.
  – Popularitate
  De la o melodie cantata foarte bine pana la faima, mai e doar un pas..
  De indata ce ajungi sa inveti sa canti la un instrument si sa te poti acompania si cu vocea, nu numai ca reusesti sa fii un artist intreg, iar celor din jur le va face placere sa te asculte, ci te vor invita si la fiecare eveniment, te vor lauda altor prieteni si astfel vei ajunge poate printre cei mai populari oameni din grupurile tale de prieteni si nu numai.
   
   
  De la ce varsta poti incepe sa faci cursuri de canto?
  Nu mai putem fi siguri de la ce varsta putem tine lectii de canto pentru copii si asta pentru ca in  ultimul timp am descoperit copii si de 4 – 5 ani care sunt uimitori 🙂
  In general lucram cu copii incepand de la 6 ani, insa am avut surpriza unor copilasi foarte mici, cu care ne intelegeam extraordinar de bine, poate la fel ca si cu un adolescent si de atunci nu mai spunem niciodata ca este prea mic pana nu vedem mai intai copilul la o prima sedinta.
  Ne adresam si oferim cursuri de canto pentru adulti, intrucat, indiferent de varsta, vocea se poate prelucra, se poate modela.
  Profesorii nostri au experienta in acest sens si pot tine lectii de canto pentru toate varstele.
  Modul de desfasurare al cursurilor:
  Cursurile se desfasoara online, sau fizic, in sali amenajate si dotate special pentru aceasta activitate cu aparatura necesara pentru ca orele sa fie tinute in cele mai bune conditii.
  Sfaturi si analiza  
  In cadrul Academiei de Chitara poti sa afli o parere legata de talentul tau muzical intr-un mod sincer de la un profesionist cu experienta. Avem grija sa alegem profesorii potriviti voua si tinem cont ca este important sa existe chimie intre elev si profesor.
  Indiferent ca alegi sa urmezi cursuri de canto online, cursuri de canto la domiciliu sau cursuri de canto fizic, in cadrul scolii noastre, recomandam ca acestea sa se desfasoare individual, cel putin pentru inceput.
  Durata unei sedinte poate varia in functie de varsta, experienta si nevoile fiecaruia.Pornim de la 25 de minute pentru cei mici sau 50 de minute pentru adolescenti si adulti incepatori si ajungem sa recomandam sedinte de pana la 1h si 20 de minute pentru cei mai avansati.
  Astfel, fie ca vrei sa faci o serenada sotiei, prietenei, fie ca vrei sa canti la nunta ta, fara emotii si griji, fie ca vrei sa iti surprinzi prietenii la urmatoarea iesire la munte, te invitam sa urmezi cursurile de canto in cadrul scolii noastre.
        Dacă îți dorești să cânți, să te distrezi și să înveți lucruri noi, ai ajuns la locul potrivit pentru ca ne dorim ca tu sa ajungi un artist complet!
  Alături de un profesionist, totul e mai usor!

Iti doresti sa afli mai multe despre cursurile de la academia de chitara ? Te invitam sa ne cunoastem si sa povestim mai multe la telefon sau pe email.